Bent u opzoek naar de juist las kabels voor uw situatie? Wij bij Kabelunie leveren graag de juiste kabel die geschikt is voor uw situatie

Las kabels

Een laskabel is een industriële kabel die gebruikt wordt voor de transmissie van hoge tot zeer hoge stromen van een elektrische lasmachine naar het te gebruiken lasgereedschap.

Een laskabel moet flexibel zijn, duurzaam en erg goed geïsoleerd. Een laskabel wordt in de meeste gevallen gebruikt bij lage spanning (100 volt). De laskabel kan echter ook gebruikt worden bij hogere spanningniveau’s, dan kan er echter niet mee worden gelast en moet de laskabel voldoende afgeschermd zijn om mechanische schade te voorkomen.

Kabelunie

Kabelunie is een bedrijf dat werkzaam is in de in- en verkoop van elektriciteitskabels. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kabel voor uw situatie. Wij kunnen alle elektriciteitskabels leveren; op elke gewenste lengte, los, samengebonden of netjes opgerold op een haspel. Alle kabels zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan alle relevante standaards.
De Kabelunie maakt gebruikt van scherpe prijzen,  die in de meeste gevallen tot zelfs 40% goedkoper uitvallen, omdat wij weinig overheadkosten maken.

Hoe werkt het?

Alle prijsaanvragen en offertes geschieden via e-mail. De levertijd is vervolgens afhankelijk van het type kabel en de beschikbaarheid (voorraad) van de kabel.

De levertijd wordt altijd vermeld bij de offerte, normaal gesproken is deze tussen de 1 en 5 dagen. Voor meer informatie over ons assortiment raden wij u aan te kijken op onze webshop