Bent u opzoek naar de juiste neopreen kabel voor uw situatie? Wij bij Kabelunie leveren graag de juiste kabel die geschikt is voor uw situatie

Neopreen kabel

Neopreen kabel H07RN-F wordt toegepast bij aansluiten van verplaatsbare electrische gereedschappen, machine, motoren en ander werktuigen in fabrieken en werkplaatsen. De flexibele neopreen kabel is daar geschikt voor. De neopreen kabel wordt veel gebruikt voor haspels en verlengsnoeren.

Kabelunie

Kabelunie is een bedrijf dat werkzaam is in de in- en verkoop van elektriciteitskabels. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kabel voor uw situatie. Wij kunnen alle elektriciteitskabels leveren; op elke gewenste lengte, los, samengebonden of netjes opgerold op een haspel. Alle kabels zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan alle relevante standaards.
De Kabelunie maakt gebruikt van scherpe prijzen,  die in de meeste gevallen tot zelfs 40% goedkoper uitvallen, omdat wij weinig overheadkosten maken.

Hoe werkt het?

Alle prijsaanvragen en offertes geschieden via e-mail. De levertijd is vervolgens afhankelijk van het type kabel en de beschikbaarheid (voorraad) van de kabel.

De levertijd wordt altijd vermeld bij de offerte, normaal gesproken is deze tussen de 1 en 5 dagen. Voor meer informatie over ons assortiment raden wij u aan te kijken op onze webshop