UTP kabel

Bent u opzoek naar de juist UTP kabel voor uw situatie? Wij bij Kabelunie leveren twee soorten UTP kabels door geheel Nederland. De twee soorten UTP kabels die Kabelunie verkoopt zijn: UTP cat 5 en UTP  cat 6

Unshielded Twisted Pair (UTP) kent vele gebruiksgebieden. Het kan gebruikt worden als netwerkkabel of als telefoonkabel. Ook minder voorkomende toepassingen in bekabeling voor alarmsystemen of voor uw cv-thermostaat behoren tot de mogelijkheden.

In het geval van digitale televisie kan het zijn dat uw provider ervoor heeft gekozen om het tv-signaal via UTP van het modem naar uw televisie te brengen. Een voorbeeld hiervan is de Experia Box van KPN. Ook bij glasvezel gaat het signaal binnenshuis vaak verder over UTP.

Kabelunie

Kabelunie is een bedrijf dat werkzaam is in de in- en verkoop van elektriciteitskabels. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kabel voor uw situatie. Wij kunnen alle elektriciteitskabels leveren; op elke gewenste lengte, los, samengebonden of netjes opgerold op een haspel. Alle kabels zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan alle relevante standaards.
De Kabelunie maakt gebruikt van scherpe prijzen,  die in de meeste gevallen tot zelfs 40% goedkoper uitvallen, omdat wij weinig overheadkosten maken.

Hoe werkt het?

Alle prijsaanvragen en offertes geschieden via e-mail. De levertijd is vervolgens afhankelijk van het type kabel en de beschikbaarheid (voorraad) van de kabel.

De levertijd wordt altijd vermeld bij de offerte, normaal gesproken is deze tussen de 1 en 5 dagen. Voor meer informatie over ons assortiment raden wij u aan te kijken op onze webshop