Bent u opzoek naar de juist YMVK AS kabel voor uw situatie? Wij bij Kabelunie leveren graag de juiste kabel die geschikt is voor uw situatie

YMVK AS

De YMVKas-mb 0,6/1kv wordt met name gebruikt als grondkabel in een laagspannings installatie tot 1000 volt. Tevens ook voor bovengrondse installatie waar zware mechaniche eisen worden gesteld aan de kabel, kan eveneens goed tegen hoge tempraturen tot 130 graden.

Kabelunie

Kabelunie is een bedrijf dat werkzaam is in de in- en verkoop van elektriciteitskabels. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste kabel voor uw situatie. Wij kunnen alle elektriciteitskabels leveren; op elke gewenste lengte, los, samengebonden of netjes opgerold op een haspel. Alle kabels zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan alle relevante standaards.
De Kabelunie maakt gebruikt van scherpe prijzen,  die in de meeste gevallen tot zelfs 40% goedkoper uitvallen, omdat wij weinig overheadkosten maken.

Hoe werkt het?

Alle prijsaanvragen en offertes geschieden via e-mail. De levertijd is vervolgens afhankelijk van het type kabel en de beschikbaarheid (voorraad) van de kabel.

De levertijd wordt altijd vermeld bij de offerte, normaal gesproken is deze tussen de 1 en 5 dagen. Voor meer informatie over ons assortiment raden wij u aan te kijken op onze webshop